Utregticana live muziek met Jan van Piekeren
Laat Je Horen!

Utregticana live muziek met Jan van Piekeren

VR 27 SEP 2024 om 20:30 uur tot 23:00

Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder!

 

Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn 'Van Piekeren' en presenteren Nederlandstalige liederen: Utregticana van de bovenste plank, de schaamte compleet voorbij, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting, met teksten van een linkse jongen die een beetje is blijven hangen.
Met hun zeer eigen en gevarieerd repertoire met indringende teksten en recht uit en in het hart gaan Van Piekeren de confrontatie met het publiek aan.

 

Mijn naam is Jesse Hasebos (27 jaar). Met een vader als muzikant ben ik al mijn hele leven omringt door muziek en diverse andere vormen van kunst. Hier ben ik heel dankbaar voor en dit geef ik graag door aan de rest van de wereld. 

Mijn intentie in het leven is om mijn licht te laten schijnen en andere de ruimte geven om het zelfde te doen. Dit probeer ik in alle aspecten van mijn leven toe te passen en muziek is een prachtig medium hiervoor. De terugkerende thema’s in mijn muziek zijn: liefde, omgaan met de wereld en loslaten. 

Op dit moment zit ik in mijn 2de jaar van de bachelor musician 3.0 aan de HKU. Ook ben ik druk bezig met het materiaal voor mijn eerste EP.

Wil je meer horen? Je kan me vinden op:

  • YouTube: @jessehasebos
  • Instagram: @yellosong 

 

 

 

 

 

Country in je moerstaal

De grootste countryklassiekers en nieuwe eigen hits, maar dan vernederlandst. Henk Wilmans, dat is Godfried Boogaard op drums, Johan Nebbeling op gitaar, Hans Abbink op bas en Maarten Kuipers op gitaar en accordeon. Van 'Op ons luchtmatras' (Islands in the stream) tot 'Blijf bij je wijf' (Stand by your man) en van 'Papadag' (9 tot 5) tot 'Lichterlaaie' (Ring of fire). Henk speelt ze allemaal en maakt van elk optreden een feestje!

Henk Wilmans viert dit jaar zijn vijftienjarig bestaan.

 

Foto: Michel Timmermans.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ